OM OSS
Notorious Ink™ är en av de bästa tatueringsstudion i världen och har blivit känd för sina enastående tatueringar som skapats av konstnärer med extraordinär talang. Notorious Ink™ har etablerat riktmärket för avancerade tatueringar, kundupplevelse, kvalitet, konstnärlighet och felfri hygien som ett av Sveriges mest välrenommerade tatueringsmärken.
KONTAKT
Mall of Scandinavia
Stjärntorget 2, 169 79 STOCKHOLM
Mobil: 46737530405
E-post: stockholm@notoriousink.com
SOCIALA MEDIER
Facebook Instagram Ring


Copyright 2022 - Alla rättigheter förbehållna.
Designad av Happy Branding

TATTOOS

Uttryck dig själv med din tatuering

Varje gång du tatuerar dig på Notorious Ink™ Stockholm behandlas du som en stjärna. Om du är osäker på vad du vill ha behöver du inte stressa. Vi är duktiga på det vi gör och entusiastiska över att arbeta tillsammans. Varje tatuering är ett unikt konstverk. Oavsett om du får en liten tatuering eller en hel arm kommer ditt bläck att uppmärksammas. Notorious Ink är en av dom bästa tatueringsstudion i Stockholm.

PIERCINGS

Du behöver inte rättfärdiga dina piercingar för någon.

Du kan se att du är på det bästa stället för att få en piercing så snart du kommer in i vår studio. Notorious Ink™ Stockholm är mer än bara en studio; det är en plats där du kan känna dig hemma. Få dina piercingar utförda av proffs inom området i en specialkonstruerad miljö. Vi erbjuder grundläggande, mellanliggande och avancerade piercingar.

VÅR STUDIO

Varje gång du tatuerar dig på Notorious Ink™ Stockholm behandlas du som en stjärna.

Notorious Ink™ är en av de bästa tatueringsstudios i världen och har blivit känd för sina enastående tatueringar som skapats av konstnärer med extraordinär talang. Notorious Ink™ har etablerat riktmärket för avancerade tatueringar, kundupplevelse, kvalitet, konstnärlighet och felfri hygien som ett av Sveriges mest välrenommerade tatueringsmärken. Notorious Ink™ erbjuder förstklassig tatuering och piercing i sin toppmoderna anläggning och ger sina kunder en tom duk på vilken de kan måla sina egna berättelser och skapa sina egna vägar.

Notorious Ink™ Stockholm är mer än bara en studio; det är en plats där du kan känna dig hemma.

Varje gång du tatuerar dig på Notorious Ink™ Stockholm behandlas du som en stjärna.

Uttryck dig själv med din tatuering

g 10393
Tatueringar gjorda
g 4493
Piercingar gjorda
g 732
Cover-up tattoos
t 5203
Walk-ins